Palvelut

Peräkärry Pohja

KYLLÄSTYNYT PERÄKÄRRYN VANERIN VAIHTOON?

 

Paineella ruiskutus takaa hyvän ja kestävän lopputuloksen eikä

 

Vaneria tarvitse enää vaihtaa


Mittatilaustyöt

Uniikit ja yksilölliset mittatilaustyönä valmistetut huonekalut, kalusteet ja pienesineet. Nyt on paikka, jossa teettää tarvitsemasi tuotteet. Esitä toiveesi ja mestaripuuseppämme toteuttaa sen. Voit tuoda kuvan, luonnoksen tai idean tarvitsemastasi kalusteesta tai antaa puuseppämme suunnitella sen. Tilatessasi kaapistosi, suunnittelu on ilmainen. 

If you can dream it, we can build it!


Kaapit ja kalusteet

Mestari puusepällämme on yli 10 vuoden kokemus kaappien valmistajana. Hän on työskennellyt Kanadassa, Meksikossa ja Suomessa kaappien ja kalusteiden parissa. Teemme projekteja yksityisille ja yrityksille. 


Entisöinti

Korjaamme vioittuneet kalusteet, poistamme entisen maalipinnan, pintakäsittelemme tuotteen ja kalusteista tulee kuin uusia.


Maalauspalvelut

 

Maalauspalveluumme voit tuoda pienet ja suuret projektit. Takaamme laadukkaan lopputuloksen. 


Keittiöt: suunnittelu, toteutus, asennus

Tilatessasi keittiön meiltä, saat 3D suunnitelman, jossa voit nähdä keittiön juuri semmoisena kuin se tulee olemaan valmiina. Vuosien kokemus ja 100% saksalaisten laatutyökalujen "Festool" käyttö takaavat erittäin hyvän työn laadun. Keittiömme eivät ole tehdastuotantoa vaan käsintehtyjä.   


Kunnostustyöt

Onko sinulla joku huonekalu joka tarvitsisi korjauksen ja pintakäsittelyn? Kaikenlaiset korjaukset huonekaluihin ja kalusteisiin löytyvät meiltä. Anna kalusteillesi uusi elämä. 


Helojen myynti

Myymme Häfele merkkisiä, laadukkaita heloja. Tuotevalikoima on laaja. Voit saada esimerkiksi keittiöllesi ihan uudenlaisen ilmeen kun vaihdat ajankohtaisemmat helat kaapin oviin. Onko esimerkiksi sinulla kaappi jonka tavaroihin on vaikea päästä käsiksi kaapin perällä? Helojemme avulla voi muuttaa laatikot vedettäviksi. 


3D suunnittelu

Asiakkaanamme näet projektin kolmiulotteisena, se on hyödyllistä, koska ikään kuin kävelet suunnitelman läpi. Näet miltä kokonaisuudet näyttävät. Ei tarvitse vain kuvitella tiloja vaan nähdä ne realistisesti 3D suunnittelussa.


3D tulostuspalvelut

Nyt on paikka mihin tuoda 3D tulostukseen projektinne. Vain mielikuvitus on rajana. 3D tulostusta voi käyttää monipuolisesti. 

 


Contact. 

Tetriläntie 8 A4

90460 Oulunsalo.

Tel: +358 45 697 0525

Email: myynti@johnsww.fi

Aukioloajat: Ma-Pe 9:00-17:00